Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

HURTTA. Harness casual raven l35cm

29,95

1 op voorraad

Beschrijving

Het Hurtta Casual Harnas (Raven, 35 cm) is een comfortabel en duurzaam harnas, speciaal ontworpen voor kleine honden met een borstomtrek van 35 cm. Dit harnas biedt uitstekende ondersteuning en is ideaal voor dagelijkse wandelingen en activiteiten. Dankzij het ergonomische ontwerp wordt de druk gelijkmatig verdeeld over de borst van je hond, waardoor het comfortabel is en voorkomt dat er spanning op de nek ontstaat.

Het Hurtta Casual Harnas is eenvoudig aan te trekken en verstelbaar, zodat het perfect aansluit op het lichaam van je hond. Het is gemaakt van ademend en zacht materiaal voor optimaal comfort. De stevige metalen ring zorgt voor een veilige bevestiging van de riem, terwijl de reflecterende details extra zichtbaarheid bieden tijdens wandelingen in het donker.

De tijdloze raven-kleur geeft het harnas een strakke, moderne uitstraling, terwijl de robuuste constructie zorgt voor langdurig gebruik. Dit harnas is perfect voor hondenbezitters die waarde hechten aan zowel comfort als veiligheid tijdens dagelijkse wandelingen en buitenavonturen.

Gerelateerde producten