Beschrijving
De Helianthus tuberosus heeft zowel sierwaarde (de gele bloemen) als een culinaire waarde. De knollen, aardperen, van de Helianthus tuberosus kunnen gegeten worden. Je kan ze koken (15-20 minuten) of in schijfjes bakken. Ze smaken naar artisjok en schorseneer. Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.
Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.De Helianthus tuberosus heeft zowel sierwaarde (de gele bloemen) als een culinaire waarde. De knollen, aardperen, van de Helianthus tuberosus kunnen gegeten worden. Je kan ze koken (15-20 minuten) of in schijfjes bakken. Ze smaken naar artisjok en schorseneer. Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.
Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.De Helianthus tuberosus heeft zowel sierwaarde (de gele bloemen) als een culinaire waarde. De knollen, aardperen, van de Helianthus tuberosus kunnen gegeten worden. Je kan ze koken (15-20 minuten) of in schijfjes bakken. Ze smaken naar artisjok en schorseneer. Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.
Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.De Helianthus tuberosus heeft zowel sierwaarde (de gele bloemen) als een culinaire waarde. De knollen, aardperen, van de Helianthus tuberosus kunnen gegeten worden. Je kan ze koken (15-20 minuten) of in schijfjes bakken. Ze smaken naar artisjok en schorseneer. Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.
Bij voorkeur direkt na de oogst gebruiken. Sommige beweren dat de smaak van de knollen beter en zoeter word na een periode van vorst.