Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

TRIUMPH TREE Kerstboom forest fr d117h215cm grn

199,95

Uitverkocht

Beschrijving

De TRIUMPH TREE Forest Frosted Kerstboom (d117h215cm groen) is een indrukwekkende, hoogwaardige kunstkerstboom die de schoonheid van een echte dennenboom nabootst. Met een hoogte van 215 cm en een diameter van 117 cm biedt deze boom een volle, natuurlijke uitstraling die ideaal is voor grotere ruimtes. De boom is opgebouwd uit een mix van harde en zachte naalden, wat zorgt voor een realistisch en luxe uiterlijk. Het ‘frosted’ effect aan de uiteinden van de takken lijkt op sneeuw, wat de feestelijke sfeer versterkt.

Deze kerstboom is ontworpen voor eenvoudige montage dankzij het handige scharniersysteem, waardoor het opzetten snel en gemakkelijk is. De stevige standaard zorgt ervoor dat de boom stabiel staat. Gemaakt van duurzaam PVC-materiaal is de boom zowel stevig als brandveilig en voldoet het aan de Europese veiligheidsnormen. Bovendien wordt de boom geleverd met een garantie van 10 jaar.

Voor een mooie, levensechte kerstboom met extra charme en duurzaamheid is de TRIUMPH TREE Forest Frosted een uitstekende keuze​

Gerelateerde producten