Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

HURTTA Harness week.war. zwart 40-45cm

46,95

1 op voorraad

Beschrijving

De HURTTA Harness Week. War. Zwart (40-45 cm) is een functioneel en stijlvol harnas, ontworpen voor actieve honden die graag buiten zijn, ongeacht het weer. Dit harnas maakt deel uit van de Hurtta “Weekend Warrior” serie en biedt een ideale combinatie van comfort, duurzaamheid en zichtbaarheid, perfect voor dagelijks gebruik en outdoor avonturen.

Het harnas is gemaakt van water- en windbestendige materialen, zodat je hond beschermd is tegen de elementen tijdens wandelingen in verschillende weersomstandigheden. De verstelbare bandjes rond de nek en borst zorgen voor een perfecte pasvorm, terwijl het ergonomische ontwerp voorkomt dat het harnas schuurt of ongemak veroorzaakt, zelfs bij langdurig gebruik.

Een stevige D-ring op de rug biedt een veilige bevestiging voor de riem, en reflecterende details zorgen voor extra zichtbaarheid in het donker. Het zwarte ontwerp is stijlvol en tijdloos, geschikt voor honden die houden van een klassieke, sportieve uitstraling. Geschikt voor honden met een borstomvang van 40-45 cm, biedt dit harnas zowel comfort als controle voor je actieve metgezel.

Gerelateerde producten