Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Harness verst.cinquetorri zwrt mt.5

27,95

1 op voorraad

Beschrijving

De Cinque Torri Verstelbare Harnas in zwart, maat 5, is een sterk en comfortabel harnas, speciaal ontwikkeld voor zeer grote hondenrassen. Dit harnas biedt optimale controle en veiligheid, terwijl het ook comfortabel is voor je hond, zelfs tijdens lange wandelingen of avontuurlijke activiteiten.

Het harnas is gemaakt van hoogwaardige, slijtvaste materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en zware omstandigheden. De zachte voering zorgt ervoor dat het harnas niet schuurt of irriteert, wat het draagcomfort verhoogt. Dankzij de verstelbare bandjes rond de nek en borst kun je het harnas nauwkeurig aanpassen voor een perfecte pasvorm, waardoor het stevig op zijn plek blijft zonder de bewegingsvrijheid van je hond te beperken.

De robuuste D-ring op de rug zorgt voor een veilige bevestiging van de riem, en het strakke zwarte ontwerp geeft een stoere en tijdloze uitstraling. Maat 5 is geschikt voor zeer grote honden met een borstomvang binnen deze maat, en biedt zowel comfort als maximale controle tijdens wandelingen en activiteiten in de buitenlucht.

Gerelateerde producten