Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Harness verst.cinquetorri flrz mt.2

24,95

1 op voorraad

Beschrijving

De Harness Verst. Cinquetorri FLRZ MT.2 Honden is een hoogwaardig, verstelbaar harnas ontworpen voor actieve honden die comfort, veiligheid en bewegingsvrijheid nodig hebben tijdens avonturen zoals wandelen, rennen of klimmen. Dankzij de verstelbare banden kan het harnas nauwkeurig worden aangepast aan de lichaamsbouw van verschillende hondenrassen, waardoor een perfecte pasvorm wordt gegarandeerd.

Het FLRZ-systeem zorgt ervoor dat je hond zich vrij kan bewegen zonder dat het harnas in de weg zit, ideaal voor langere wandelingen of intensieve activiteiten. Het MT.2-model is robuust en vervaardigd van duurzame, slijtvaste materialen, bestand tegen zware omstandigheden. De stevige bevestigingspunten bieden veilige aanlijnmogelijkheden, en het comfortabele ontwerp voorkomt schuren of ongemak, zelfs bij langdurig gebruik.

De Harness Cinquetorri FLRZ MT.2 Honden is perfect voor honden en eigenaren die een betrouwbare combinatie van veiligheid, comfort en bewegingsvrijheid zoeken voor dagelijkse wandelingen of outdoor avonturen.

Gerelateerde producten