Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Harness verst.cinquetorri flrz mt.4

26,95

1 op voorraad

Beschrijving

De Harness Verst. Cinquetorri FLRZ MT.4 Honden is een premium harnas, ontworpen voor honden die optimale ondersteuning, veiligheid en bewegingsvrijheid nodig hebben tijdens intensieve activiteiten zoals wandelen, hardlopen, bergbeklimmen of andere avontuurlijke outdoor-activiteiten. Dit harnas is volledig verstelbaar, waardoor het kan worden aangepast aan de lichaamsbouw van verschillende hondenrassen voor een perfecte pasvorm.

Het geavanceerde FLRZ-systeem biedt maximale flexibiliteit, zodat je hond zich vrij en comfortabel kan bewegen zonder beperkingen. Het MT.4-model is gemaakt van extra stevige, duurzame materialen, bestand tegen zware omstandigheden en intensief gebruik. De ergonomische vormgeving voorkomt schuren en irritaties, zelfs tijdens lange periodes van dragen. Stevige bevestigingspunten zorgen voor veilige aanlijnmogelijkheden, terwijl het harnas genoeg stabiliteit biedt voor uitdagende omstandigheden.

De Harness Cinquetorri FLRZ MT.4 Honden is de ideale keuze voor hondenbezitters die op zoek zijn naar een hoogwaardig, duurzaam en comfortabel harnas voor intensieve buitenactiviteiten en dagelijks gebruik.

Gerelateerde producten