Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Harness verst.cinquetorri flrz mt.5

27,95

1 op voorraad

Beschrijving

De Harness Verst. Cinquetorri FLRZ MT.5 Honden is een topklasse harnas, speciaal ontworpen voor honden die een combinatie van ultiem comfort, veiligheid en flexibiliteit nodig hebben tijdens intensieve activiteiten zoals wandelen, rennen, hiken of andere avonturen in de buitenlucht. Dit harnas is volledig verstelbaar en biedt een perfecte pasvorm voor honden van verschillende rassen en groottes, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik of uitdagende outdoor-omgevingen.

Het geavanceerde FLRZ-systeem zorgt voor maximale bewegingsvrijheid, zodat je hond zich vrij kan bewegen zonder beperkingen. Het MT.5-model is vervaardigd van extra duurzame, slijtvaste materialen die bestand zijn tegen ruwe omstandigheden en langdurig gebruik. De ergonomische vormgeving voorkomt schuren of drukpunten, waardoor het harnas langdurig comfortabel blijft voor je hond. De stevige bevestigingspunten zorgen voor veilige en stabiele aanlijnmogelijkheden.

De Harness Cinquetorri FLRZ MT.5 Honden is de ultieme keuze voor actieve honden en hun eigenaren die op zoek zijn naar een harnas dat veiligheid, duurzaamheid en comfort op het hoogste niveau biedt.

 

4o

Gerelateerde producten