Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Harness verst.cinquetorri flrz mt.6

28,95

1 op voorraad

Beschrijving

De Harness Verst. Cinquetorri FLRZ MT.6 Honden is een premium harnas dat speciaal ontworpen is voor honden die maximale veiligheid, comfort en bewegingsvrijheid nodig hebben tijdens avontuurlijke activiteiten zoals wandelen, rennen, klimmen of andere outdoor-exploraties. Dit harnas biedt uitgebreide verstelbaarheid, zodat het perfect op maat kan worden gemaakt voor honden van verschillende rassen en groottes, wat zorgt voor een ideale pasvorm.

Het innovatieve FLRZ-systeem biedt je hond optimale flexibiliteit, waardoor hij zich vrij en gemakkelijk kan bewegen, zonder dat het harnas in de weg zit. Het MT.6-model is vervaardigd uit duurzame, slijtvaste materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik en ruwe omstandigheden. Het ergonomische ontwerp voorkomt schuren en ongemak, zelfs tijdens langdurig dragen, terwijl de stevige bevestigingspunten zorgen voor veilige aanlijnmogelijkheden en controle over je hond.

De Harness Cinquetorri FLRZ MT.6 Honden is ideaal voor hondenbezitters die op zoek zijn naar een betrouwbaar, duurzaam en comfortabel harnas dat zowel geschikt is voor dagelijks gebruik als voor intensieve buitenactiviteiten.

Gerelateerde producten