Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

HURTTA. Harness casual 35-45cm eco cinnamon

32,95

1 op voorraad

Beschrijving

Het Hurtta Casual Eco Harnas (Cinnamon, 35-45 cm) is een milieuvriendelijk en comfortabel harnas, ontworpen voor dagelijkse wandelingen met je hond. Dit harnas is gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de druk over het borstgebied, wat het comfort voor je hond verhoogt en voorkomt dat er spanning op de nek komt.

Het Hurtta Casual Eco Harnas is eenvoudig verstelbaar dankzij de verstelbare riemen, wat zorgt voor een perfecte pasvorm voor honden met een borstomtrek van 35-45 cm. De zachte, ademende materialen maken het harnas comfortabel voor dagelijks gebruik, terwijl de stevige metalen ring zorgt voor een veilige bevestiging van de riem. Reflecterende details zijn geïntegreerd voor extra zichtbaarheid en veiligheid tijdens wandelingen in het donker.

De stijlvolle cinnamon-kleur geeft het harnas een moderne uitstraling, terwijl de duurzame constructie zorgt voor langdurig gebruik. Dit harnas is perfect voor honden die zowel comfort als functionaliteit nodig hebben tijdens hun dagelijkse avonturen.

Gerelateerde producten