Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

HURTTA. Harness casual eco cinna. 50-60cm

36,95

1 op voorraad

Beschrijving

Het Hurtta Casual Eco Harnas (Cinnamon, 50-60 cm) is een milieuvriendelijk, stijlvol en ergonomisch harnas, ontworpen voor honden met een borstomtrek van 50-60 cm. Dit harnas is vervaardigd uit duurzame, gerecyclede materialen, waardoor het niet alleen een comfortabele en praktische keuze is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een gelijkmatige verdeling van druk over de borst, wat spanning op de nek voorkomt en zorgt voor maximaal comfort tijdens wandelingen.

Het Hurtta Casual Eco Harnas is voorzien van verstelbare riemen, waardoor het harnas perfect kan worden aangepast aan de lichaamsbouw van je hond. De stevige metalen ring aan de bovenkant biedt een veilige plek voor het bevestigen van de riem. Bovendien zijn er reflecterende elementen in het harnas verwerkt, wat de zichtbaarheid en veiligheid van je hond vergroot, vooral tijdens wandelingen in het donker.

De moderne cinnamon-kleur en hoogwaardige constructie maken dit harnas zowel aantrekkelijk als functioneel, perfect voor dagelijks gebruik. Dit harnas is ideaal voor actieve honden die comfort, veiligheid en duurzaamheid nodig hebben tijdens hun dagelijkse avonturen.

Gerelateerde producten