Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

HURTTA. Harness casual cinamon 80cm

34,95

1 op voorraad

Beschrijving

Het Hurtta Casual Harnas (Cinnamon, 80 cm) is een hoogwaardig, comfortabel harnas dat speciaal is ontworpen voor grote honden met een borstomtrek van 80 cm. Dit duurzame harnas biedt optimale ondersteuning en is ideaal voor dagelijks gebruik, vooral tijdens wandelingen en andere buitenactiviteiten. Dankzij het ergonomische ontwerp wordt de druk gelijkmatig verdeeld over de borst van de hond, waardoor het nekgebied ontlast wordt en je hond comfortabel kan bewegen.

Het Hurtta Casual Harnas heeft verstelbare riemen voor een perfecte pasvorm en is eenvoudig aan te trekken. Het harnas is gemaakt van ademende en zachte materialen die comfortabel aanvoelen op de huid van je hond. De stevige metalen ring biedt een veilige bevestiging voor de riem, en de reflecterende details zorgen voor extra zichtbaarheid en veiligheid tijdens avondwandelingen.

De stijlvolle cinnamon-kleur geeft het harnas een moderne uitstraling, terwijl de sterke constructie zorgt voor langdurig gebruik, zelfs bij actieve honden. Dit harnas is de ideale keuze voor baasjes die zowel comfort als controle willen tijdens dagelijkse wandelingen en avonturen.

Gerelateerde producten