Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Deerhunter eagle jacket maat 56

199,95

1 op voorraad

Deerhunter_logo

Beschrijving

De Eagle Jacket is gemaakt voor comfort tijdens actieve jachten in alle weersomstandigheden. Toegankelijk voor beginnende jagers, maar ook voor de ervaren jager die veelzijdigheid eist, is het ontworpen om je comfortabel en gefocust te houden en je te beschermen tegen de elementen. Faux suède details versterken de klassieke jachtstijl, terwijl het Deer-Tex Performance Shell-membraan ervoor zorgt dat de jas winddicht, waterdicht en ademend is, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat voor de jager.

Voeg daar een reeks praktische functies aan toe, zoals een radiozak met antenneband, twee ruime opbergvakken aan de voorkant voor gemakkelijke toegang, een wildzak met een verborgen rits aan beide kanten voor gebruiksgemak en meerdere binnen- en buitenzakken met ritssluitingen, jachtbenodigdheden kunnen gemakkelijk worden opgeborgen en gemakkelijk toegankelijk zijn tijdens de jacht. De verstelbare manchetten en voorgevormde ellebogen zorgen voor een goede pasvorm, terwijl een afneembare capuchon past bij elke persoonlijke stijlvoorkeur.

De veelzijdige Eagle Jacket is ontworpen om in alle seizoenen te presteren en is een essentieel onderdeel van de garderobe van elke jager.                                                                                                                                                                                                                             Shell fabric 85% Polyester / 15% Polyamide
Contrast fabric 100% Polyester
Lining 100% Polyester
Padding 100% Polyester, Deer-Tex® Temp 40 g/m²
MPMVP WP 8000 mm/MVP 5000 g