Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Deerhunter eagle winter trousers maat 54

159,95

1 op voorraad

Deerhunter_logo

Beschrijving

De winddichte en waterdichte Eagle Winter-broek biedt een combinatie van geïsoleerde warmte en comfort met uitzonderlijke ademende eigenschappen, dankzij het Deer-Tex Performance Shell-membraan dat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat voor de jager. Een moderne versie van de klassieke jachtbroek met imitatiesuède details, deze broek zit boordevol praktische functies om te presteren in de buitenlucht en beschermt je tegen barre winterse omstandigheden.

Voorgevormde knieën, een siliconenband bij de taille voor grip en verstelbaarheid bij de enkels zorgen voor een persoonlijke pasvorm, ideaal voor de actieve jager. Boordevol handige opbergmogelijkheden, waaronder twee voorzakken, een dijbeenzak met een klep en een geïntegreerde meszak, is er een plek voor alles wat de veeleisende jager nodig heeft op jachtdag.

Verbeter je prestaties met deze betrouwbare jachtbroek die is ontworpen voor comfort en is ontworpen om te presteren bij koud weer.                                                                                                                                                                                                                       Materials
Shell fabric 85% Polyester / 15% Polyamide
Contrast fabric 100% Polyester
Lining 100% Polyester
Padding 100% Polyester, Deer-Tex® Temp 100 g/m²
MPMVP WP 8000 mm/MVP 5000 g