Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

DELI NATURE Premium dwergkonijnen 3kg

8,95

5 op voorraad

Deli Nature_logo

Beschrijving

DELI NATURE Premium Voer voor Dwergkonijnen, verpakt in een ruime 3 kg zak, is een hoogwaardige en voedzame voeding speciaal ontwikkeld voor dwergkonijnen. Dit zorgvuldig samengestelde voer biedt een uitgebalanceerde mix van geselecteerde zaden, granen, groenten en kruiden, ontworpen om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van dwergkonijnen.

De premium formule bevat een rijk assortiment aan essentiële vitaminen, mineralen en vezels die bijdragen aan een gezonde spijsvertering, een glanzende vacht en algemeen welzijn. Het voer ondersteunt de natuurlijke voedingsbehoeften van dwergkonijnen en helpt bij het voorkomen van verveling door een smakelijke en gevarieerde samenstelling.

Met een verpakking van 3 kg biedt dit voer een langdurige voorraad, ideaal voor dagelijks gebruik. Het zorgt voor een vers en voedzaam dieet dat je dwergkonijn gezond en gelukkig houdt. Deli Nature Premium Voer voor Dwergkonijnen is een uitstekende keuze voor konijnenliefhebbers die hun huisdier de beste voeding willen bieden.

Gerelateerde producten