Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

DELI NATURE Premium cavia 3kg

8,95

4 op voorraad

Beschrijving

DELI NATURE Premium Voer voor Cavia’s, verpakt in een ruime 3 kg zak, is een hoogwaardige en uitgebalanceerde voeding speciaal ontworpen voor cavia’s. Dit zorgvuldig samengestelde voer biedt een rijke mix van geselecteerde zaden, granen, groenten en kruiden die voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van je huisdier.

De premium formule is verrijkt met essentiële vitaminen, mineralen en vezels die bijdragen aan een gezonde spijsvertering, een glanzende vacht en algemeen welzijn. Het voer biedt een smakelijke en gevarieerde samenstelling die de natuurlijke eetgewoonten van cavia’s ondersteunt en helpt bij het voorkomen van verveling.

De 3 kg verpakking zorgt voor een langdurige voorraad, ideaal voor dagelijks gebruik. Het praktische formaat biedt gemak en houdt het voer vers. Deli Nature Premium Voer voor Cavia’s is een uitstekende keuze voor caviabeheerders die hun huisdier willen voorzien van een voedzaam, compleet dieet met hoogwaardige ingrediënten en een uitgebalanceerde samenstelling.

Gerelateerde producten