Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Deli Nature Premium cavia’s graanvrij 3kg

9,25

6 op voorraad

Deli Nature_logo

Beschrijving

DELI NATURE Premium Graanvrij Voer voor Cavia’s in een verpakking van 3 kg is een hoogwaardige voeding speciaal ontwikkeld voor cavia’s die een graanvrij dieet nodig hebben. Dit zorgvuldig samengestelde voer biedt een volledig graanvrije formule, ideaal voor cavia’s met graangevoeligheden of allergieën.

Het voer bevat een uitgebalanceerde mix van geselecteerde groenten, kruiden en vezelrijke planten, die zorgen voor een voedzaam en smakelijk dieet. Verrijkt met essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen, ondersteunt dit graanvrije voer een gezonde spijsvertering, een glanzende vacht en algemeen welzijn. De gevarieerde samenstelling bevordert natuurlijke eetgewoonten en voorkomt verveling bij je cavia.

Met de handige 3 kg verpakking biedt dit voer een langdurige voorraad en blijft het vers. Deli Nature Premium Graanvrij Voer voor Cavia’s is een uitstekende keuze voor caviabeheerders die hun huisdier een voedzaam en compleet dieet willen geven, zonder granen, met hoogwaardige ingrediënten en een uitgebalanceerde samenstelling.

Gerelateerde producten