Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

WOODVISION Douglas geschaafd paal 12x12x300 ob

39,95

9 op voorraad

Woodvision_logo

Beschrijving

Een WOODVISION Douglas geschaafde paal van 12 cm x 12 cm x 300 cm is een stevig en duurzaam bouwelement, ideaal voor diverse buitenprojecten. Dit geschaafde douglashouten paal is geschikt voor gebruik als onderdeel van een pergola, veranda, schutting of als structurele ondersteuning in tuinconstructies.

Douglashout staat bekend om zijn natuurlijke duurzaamheid en robuuste eigenschappen, waardoor het geschikt is voor langdurig gebruik buiten. De paal is geschaafd en heeft een gladde afwerking, wat zorgt voor een professionele uitstraling en maakt het gemakkelijk om mee te werken zonder verdere bewerking.

Met een afmeting van 12 cm x 12 cm en een lengte van 300 cm biedt deze paal voldoende stevigheid en stabiliteit voor verschillende bouwtoepassingen. Het onbehandelde hout behoudt zijn natuurlijke kleur en kan indien gewenst verder worden behandeld met beschermende oliën of verven om de levensduur te verlengen en de uitstraling aan te passen.

WOODVISION Douglas geschaafde palen zijn ideaal voor zowel professionele aannemers als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar hoogwaardige bouwmaterialen met een natuurlijke uitstraling en uitstekende duurzaamheid voor hun buitenprojecten.

 

 

Gerelateerde producten