Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BOONY Divan orthop.80x60x25cm groen

119,95

1 op voorraad

Beschrijving

De BOONY Orthopedische Divan, met afmetingen van 80x60x25 cm, biedt uw huisdier een comfortabele en ondersteunende rustplek in een kalmerende groene kleur. Dit ligbed is speciaal ontworpen met orthopedische eigenschappen om de druk op de gewrichten te verminderen en een goede nachtrust te bevorderen.

Kenmerken:

  • Afmetingen: Met een compact formaat van 80x60x25 cm is dit ligbed ideaal voor kleine tot middelgrote huisdieren.
  • Kleur: Groen – een kalmerende en natuurlijke kleur die een rustgevende sfeer creëert in uw huis.
  • Materiaal: Gemaakt van hoogwaardig orthopedisch schuim dat de druk op de gewrichten verlicht en zorgt voor optimaal comfort.
  • Bekleding: De bekleding is zacht, afneembaar en wasbaar voor eenvoudig onderhoud.
  • Ondersteuning: Het orthopedische ontwerp biedt extra ondersteuning voor de gewrichten, waardoor het ideaal is voor oudere huisdieren of huisdieren met gewrichtsproblemen.
  • Design: De verhoogde randen creëren een gevoel van veiligheid en geborgenheid voor uw huisdier, terwijl de groene kleur een vleugje natuurlijke pracht toevoegt.
  • Gebruiksgemak: Geschikt voor gebruik in manden, benches, of als los ligkussen op de vloer.

De BOONY Orthopedische Divan in groen biedt niet alleen comfort, maar ook een vleugje stijl aan de slaapomgeving van uw huisdier. Met zijn orthopedische eigenschappen en natuurlijke kleur is dit ligbed een ideale keuze voor huisdieren die een zachte en ondersteunende rustplek nodig hebben. Geef uw huisdier de rust en ontspanning die het verdient met deze luxe orthopedische divan.

Gerelateerde producten