Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

PERFECTFIT – DROOG ADULT ZALM – 750 Gram

6,89

4 op voorraad

Perfect fit_logo

Beschrijving

Perfect Fit Droog Adult Zalm in een verpakking van 750 gram biedt een smakelijke en voedzame voeding speciaal ontworpen voor volwassen katten. Deze droge voeding is samengesteld om te voorzien in de specifieke voedingsbehoeften van volwassen katten, met de focus op het ondersteunen van een gezonde spijsvertering, een glanzende vacht en sterke spieren.

De voeding bevat hoogwaardige ingrediënten zoals zalm, die een uitstekende bron van eiwitten en omega-3 vetzuren zijn voor de ontwikkeling en het behoud van de spieren en een gezonde huid en vacht van uw kat. Daarnaast is het verrijkt met essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die bijdragen aan een evenwichtige voeding die voldoet aan de dagelijkse behoeften van uw kat.

Perfect Fit Droog Adult Zalm is zorgvuldig samengesteld om een optimale spijsvertering te ondersteunen en de gezondheid van de darmen te bevorderen. Het bevat ook antioxidanten die het immuunsysteem van uw kat versterken en hem helpen om gezond te blijven.

De handige verpakking van 750 gram zorgt ervoor dat u voldoende voeding bij de hand heeft om uw kat te voeden. De brokjes zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de kauwbehoeften van volwassen katten en zijn gemakkelijk te eten.

Met Perfect Fit Droog Adult Zalm kunt u uw kat een smakelijke en voedzame voeding bieden die voldoet aan al zijn voedingsbehoeften, zodat hij gezond, gelukkig en vol energie blijft.

 

Gerelateerde producten