Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

PERFECTFIT – DROOG SENIOR KIP – 750 Gram

6,89

3 op voorraad

Perfect fit_logo

Beschrijving

Perfect Fit Droog Senior Kip in een verpakking van 750 gram is een voedzame en uitgebalanceerde voeding speciaal ontwikkeld voor oudere katten. Deze droge voeding is samengesteld om te voorzien in de specifieke voedingsbehoeften van senior katten, met de focus op het ondersteunen van een gezond gewicht, een gezonde spijsvertering, en het behoud van spiermassa en mobiliteit.

De voeding bevat hoogwaardige ingrediënten zoals kip, die een goede bron van eiwitten zijn voor het behoud en de opbouw van sterke spieren. Daarnaast is het verrijkt met essentiële vitaminen, mineralen en voedingsstoffen die helpen bij het ondersteunen van een gezonde gewrichten en het behoud van een gezonde spijsvertering.

Perfect Fit Droog Senior Kip is zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de specifieke behoeften van oudere katten. Het bevat ook antioxidanten die het immuunsysteem van uw kat versterken en hem helpen om gezond te blijven en de tekenen van veroudering te vertragen.

De handige verpakking van 750 gram zorgt ervoor dat u voldoende voeding bij de hand heeft om uw oudere kat te voeden. De brokjes zijn speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de kauwbehoeften van oudere katten en zijn gemakkelijk te eten.

Met Perfect Fit Droog Senior Kip kunt u uw oudere kat een smakelijke en voedzame voeding bieden die voldoet aan al zijn voedingsbehoeften, zodat hij gezond, gelukkig en vitaal blijft in zijn latere jaren.

Gerelateerde producten