Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Muurthermometer bamboe h19b4l1cm

4,95

12 op voorraad

Nature_logo

Beschrijving

De muurthermometer van bamboe is een stijlvol en functioneel accessoire voor in huis of in de tuin. Met een hoogte van 19 centimeter, een breedte van 4 centimeter en een lengte van 1 centimeter biedt deze thermometer een handige manier om de temperatuur te meten met een natuurlijke uitstraling.

Gemaakt van duurzaam bamboe, voegt deze muurthermometer een vleugje rustieke charme toe aan elke ruimte. Het bamboemateriaal is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stevig en weerbestendig, waardoor het zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

Met zijn compacte formaat kan de thermometer gemakkelijk aan een muur, schutting of ander verticaal oppervlak worden bevestigd. De duidelijke schaalverdeling zorgt voor een eenvoudige aflezing van de temperatuur, waardoor je snel en gemakkelijk de actuele temperatuur kunt controleren.

Of je nu een gepassioneerde tuinier bent die de temperatuur in de gaten houdt voor het verzorgen van planten, of gewoon op zoek bent naar een decoratief element voor je huis of tuin, de muurthermometer van bamboe voegt zowel stijl als functionaliteit toe aan elke ruimte.

Gerelateerde producten