Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Pot kreta d16.5/17h14cm

Oorspronkelijke prijs was: €16,95.Huidige prijs is: €12,71.

2 op voorraad

Floran_logo

Beschrijving

De “Pot Kreta d16.5/17h14cm” is een ruime pot met een diameter die varieert tussen 16,5 cm en 17 cm, en een hoogte van 14 cm. Dankzij deze royale afmetingen biedt deze pot voldoende ruimte voor het planten van middelgrote tot grote planten, zoals bloeiende planten, kruiden of andere decoratieve groene planten.

De pot combineert functionaliteit met een eigentijds ontwerp, waardoor hij een veelzijdige keuze is voor diverse binnenruimtes. Het formaat maakt het ideaal voor het creëren van opvallende plantendisplays op vloeren, tafels of vensterbanken, en kan dienen als een indrukwekkend decoratief element.

Mogelijk is de “Pot Kreta” vervaardigd uit duurzame en hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een solide en langdurige constructie. Het ontwerp kan een moderne en strakke uitstraling hebben, waardoor het een esthetische aanvulling is op zowel hedendaagse als traditionele interieurs.

Al met al is de “Pot Kreta d16.5/17h14cm” een stijlvolle en functionele pot die ruimte biedt voor diverse planten en die een vleugje elegantie en groen aan elke ruimte kan toevoegen.

Gerelateerde producten