Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Vaas kreta d17/21h35cm

Oorspronkelijke prijs was: €46,95.Huidige prijs is: €35,21.

4 op voorraad

Floran_logo

Beschrijving

De “Vaas Kreta d17/21h35cm” is een majestueuze en imposante vaas met een diameter variërend van 17 cm tot 21 cm en een indrukwekkende hoogte van 35 cm. Deze royale afmetingen bieden voldoende ruimte en presence voor het tentoonstellen van grote boeketten bloemen, luxueuze decoratieve takken, of andere spectaculaire arrangementen.

Het ontwerp van de vaas straalt een tijdloze elegantie uit, met mogelijk een slanke taille die uitmondt in een brede opening, waardoor het ideaal is voor het creëren van opvallende bloemstukken. De vaas kan een harmonieuze combinatie van proporties hebben die zowel elegant als indrukwekkend is, waardoor het een centraal en statementmakend stuk wordt in diverse interieurs.

Mogelijk is de “Vaas Kreta” vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen, zoals glas of keramiek, wat resulteert in een heldere, glanzende en verfijnde afwerking. De robuuste constructie en het vakmanschap maken de vaas tot een tijdloos en luxueus decoratief element dat de aandacht trekt en een blijvende indruk achterlaat.

Kortom, de “Vaas Kreta d17/21h35cm” is een prachtige en stijlvolle vaas die perfect is voor het presenteren van grandioze bloemstukken en die een gevoel van elegantie, grandeur en verfijning aan elke ruimte kan toevoegen.

Gerelateerde producten