Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Wasbeer+piep plat wt l35cm

5,75

3 op voorraad

De Boon_logo

Beschrijving

De Wasbeer+Piep Plat Wit is een knus en interactief speeltje dat is ontworpen om het speelplezier van jouw harige vriend te vergroten. Met een lengte van 35 cm biedt dit speeltje niet alleen comfort maar ook een leuke speelervaring voor jouw huisdier.

Kenmerken:

  • Zacht en Pluche: Het speeltje is gemaakt van zacht pluche materiaal, waardoor het ideaal is om tegenaan te liggen en mee te knuffelen. Het nodigt uit tot comfortabel spelen.
  • Realistisch Wasbeerontwerp: Met het realistische wasbeerontwerp wordt de nieuwsgierigheid van jouw huisdier gewekt. Het stimuleert spel en interactie.
  • Piepfunctie: Voor extra opwinding is het speeltje voorzien van een piepfunctie. Dit moedigt aan tot actief spel en houdt de aandacht van je huisdier vast.
  • Afmetingen: Met een lengte van 35 cm is dit speeltje geschikt voor huisdieren van verschillende groottes en biedt het ruimte voor speelse interactie.

Gebruiksaanwijzing: Laat jouw huisdier onder toezicht spelen met de Wasbeer+Piep Plat Wit. Verwijder het speeltje als er tekenen van overmatige slijtage zijn om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Met de Wasbeer+Piep Plat Wit L35cm geef je jouw huisdier niet alleen een knuffelbaar speeltje, maar ook een bron van plezier en stimulatie voor actief spel.

Gerelateerde producten