Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

WHIMZEES Toothbrush star xs 48st 6.4cm ass

9,95

2 op voorraad

Beschrijving

WHIMZEES Toothbrush Star XS is een assortiment kauwspeeltjes, speciaal ontworpen voor de kleinste hondenrassen. Deze set bevat 48 stuks kleine kauwsterren, elk met een compacte lengte van ongeveer 6.4 cm. De stervormige structuur en de afgestemde textuur maken het kauwen niet alleen plezierig voor kleine honden, maar dragen ook bij aan hun mondgezondheid.

Kenmerken:

  • Tandheelkundige Voordelen: De unieke stervorm en textuur van de WHIMZEES Toothbrush Star XS zijn ontworpen om tanden te reinigen, tandvlees te masseren en bij te dragen aan een gezonde mondhygiëne, zelfs voor de kleinste viervoeters.
  • Natuurlijke Ingrediënten: Gemaakt van natuurlijke en plantaardige ingrediënten zonder toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Dit maakt het een verantwoorde keuze voor de gezondheid van kleine honden.
  • Assorti Kleuren: De set bevat een assortiment kleuren, waardoor het niet alleen functioneel is maar ook visueel aantrekkelijk voor je kleine harige vriend.
  • Extra Kleine Grootte: Met een compacte lengte van 6.4 cm zijn deze Toothbrush Stars perfect geschikt voor de allerkleinste hondenrassen. Zorg ervoor dat het kauwspeeltje geschikt is voor de grootte en het kauwgedrag van je hond.

Gerelateerde producten