Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

WHIMZEES Toothbrush star m 12st 11.4cm ass

9,95

2 op voorraad

Beschrijving

WHIMZEES Toothbrush Star M is een heerlijk en functioneel kauwspeeltje voor honden van gemiddelde grootte. Deze set bevat 12 stuks kauwsterren, elk met een lengte van ongeveer 11.4 cm. De unieke stervorm en textuur van het kauwspeeltje zijn ontworpen om bij te dragen aan een gezonde mondhygiëne en kauwbehoefte van je huisdier.

Kenmerken:

  • Tandheelkundige Voordelen: De stervormige structuur en de specifieke textuur van de WHIMZEES Toothbrush Star zijn ontworpen om tanden te reinigen en tandvlees te masseren, waardoor tandplak en tandsteen verminderd worden.
  • Natuurlijke Ingrediënten: Gemaakt van natuurlijke en plantaardige ingrediënten zonder toegevoegde kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Dit maakt het een verantwoorde keuze voor de gezondheid van je huisdier.
  • Assorti Kleuren: De set bevat een assortiment kleuren, waardoor het niet alleen functioneel is maar ook visueel aantrekkelijk voor je hond.
  • Gemiddelde Grootte: Met een lengte van 11.4 cm zijn deze Toothbrush Stars ideaal voor honden van gemiddelde grootte. Zorg ervoor dat het kauwspeeltje geschikt is voor de grootte en het kauwgedrag van je hond.

Gebruiksaanwijzing: Laat je hond onder toezicht kauwen op de WHIMZEES Toothbrush Star. Zorg ervoor dat het kauwspeeltje geschikt is voor de grootte en het kauwgedrag van je hond. Verwijder het kauwspeeltje als het te klein wordt om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Met de WHIMZEES Toothbrush Star M geef je je harige vriend niet alleen een smakelijke traktatie, maar draag je ook bij aan zijn mondgezondheid en kauwplezier.

Gerelateerde producten