Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS SOLAR HANGING LIGHTS Solar ledsnoer l175cm zwart

14,95

Uitverkocht

Lumineo_logo

Beschrijving

De LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS bieden met hun zwarte solar ledsnoer een combinatie van elegantie en functionaliteit, speciaal ontworpen voor het verlichten van buitenruimtes. Met een lengte van 175 cm is dit snoer ideaal voor het creëren van een sfeervolle verlichting in tuinen, terrassen, balkons en meer.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Zonne-energie: Uitgerust met geavanceerde zonne-energietechnologie, laadt het ledsnoer overdag op door zonlicht te absorberen, waardoor het ’s avonds automatisch verlichting biedt zonder de noodzaak van externe stroomvoorziening.
  2. Stijlvol design: Het zwarte ledsnoer heeft een tijdloos en modern ontwerp dat zich moeiteloos aanpast aan diverse buitenomgevingen, waardoor het een veelzijdige en stijlvolle toevoeging is.
  3. Lengte en flexibiliteit: Met een lengte van 175 cm biedt het snoer voldoende bereik voor het verlichten van specifieke gebieden of het creëren van een decoratieve verlichtingsambiance, terwijl het flexibele ontwerp zorgt voor eenvoudige installatie en aanpassing.
  4. Eenvoudige installatie: Dankzij het hangende ontwerp van het ledsnoer kan het gemakkelijk worden opgehangen aan een haak, tak, reling of ander geschikt oppervlak, waardoor flexibiliteit in plaatsing en positionering mogelijk is.

Of je nu een gezellige sfeer wilt creëren, een speciale gelegenheid wilt vieren, of gewoon een vleugje verlichting wilt toevoegen aan je buitenruimte, het LUMINEO SOLAR HANGING LIGHTS Solar ledsnoer in zwart biedt een praktische en stijlvolle verlichtingsoplossing.

Gerelateerde producten