Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

EDGARD & COOPER Hond brok senior 700g

8,75

8 op voorraad

Beschrijving

Edgard & Cooper Hond Brok Senior 700g is een speciaal samengestelde hondenvoeding voor oudere honden. Deze brokken zijn ontwikkeld met aandacht voor de unieke voedingsbehoeften van senior honden, zodat ze gezond en vitaal blijven naarmate ze ouder worden.

De voeding bevat verse, mager kalkoen- en zalmvlees, die hoogwaardige eiwitten leveren voor het behoud van spiermassa en een gezonde stofwisseling. Bovendien zijn de brokken verrijkt met glucosamine en chondroïtine, die de gewrichten ondersteunen en helpen bij het behoud van soepele gewrichten.

Deze brokken zijn vrij van kunstmatige toevoegingen, conserveermiddelen en vulstoffen, en bevatten alleen natuurlijke en voedzame ingrediënten. Naast kalkoen en zalm bevat de formule een zorgvuldig geselecteerde mix van groenten, fruit en kruiden, die samen bijdragen aan een uitgebalanceerd dieet dat de algehele gezondheid van je oudere hond bevordert.

Edgard & Cooper is toegewijd aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De brokken worden op lage temperaturen bereid om de voedingswaarde te behouden en zijn verpakt in 100% biologisch afbreekbare zakken, wat bijdraagt aan een vermindering van de ecologische voetafdruk.

Kortom, Edgard & Cooper Hond Brok Senior 700g biedt een complete, gezonde en verantwoorde voedingsoptie die speciaal is ontworpen om de gezondheid en het welzijn van je oudere hond te ondersteunen.

Gerelateerde producten