Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

SERESTO Band hond groot 8kg 1st

43,95

4 op voorraad

Beschrijving

De SERESTO-halsband is een langwerkend antiparasitair middel dat is ontworpen om grote honden te beschermen tegen vlooien, teken en luizen. Enkele kenmerken van de SERESTO-hondenhalsband kunnen zijn:

  1. Langdurige Bescherming: SERESTO-halsbanden staan bekend om hun langdurige bescherming, vaak tot acht maanden. Dit maakt ze handig voor huisdiereigenaren die een langwerkende oplossing willen.
  2. Waterbestendigheid: De halsband is doorgaans waterbestendig, wat betekent dat honden nog steeds beschermd zijn, zelfs als ze in contact komen met water, zoals regen of zwemwater.
  3. Geurloos en Niet-Vettig: De halsband is meestal ontworpen om geurloos en niet-vettig te zijn, wat het comfortabel maakt voor honden om te dragen zonder huidirritatie te veroorzaken.
  4. Eenvoudig te Bevestigen: De halsband is doorgaans eenvoudig aan te brengen door hem rond de nek van de hond te plaatsen, waarbij overtollige lengte kan worden afgeknipt voor een goede pasvorm.
  5. Effectief Tegen Verschillende Parasieten: De halsband kan effectief zijn tegen een scala aan parasieten, waaronder vlooien, teken en luizen, waardoor huisdieren en hun eigenaren gemoedsrust krijgen.

Gerelateerde producten