Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

WHISKAS Pouch senior saus classic selectie

5,95

10 op voorraad

Beschrijving

WHISKAS Pouch Senior Saus Classic Selectie is een zorgvuldig samengestelde en smakelijke voeding voor oudere katten die de levensfase van senioriteit betreden. Elke verpakking bevat een assortiment van heerlijke maaltijden in handige portiezakjes, verpakt in een verrukkelijke saus. Dit product is speciaal ontworpen om te voldoen aan de veranderende voedingsbehoeften van oudere katten en hen een voedzame en smaakvolle ervaring te bieden.

De Classic Selectie bevat een variatie aan hoogwaardige ingrediënten, waaronder malse stukjes vlees of vis, verrijkt met essentiële vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen dragen bij aan de vitaliteit, het behoud van spiermassa en de ondersteuning van de algehele gezondheid van oudere katten.

De handige portiezakjes maken het voeren eenvoudig en helpen de versheid van elke maaltijd te behouden. WHISKAS staat bekend om zijn toewijding aan de gezondheid en het welzijn van katten, en de Senior Saus Classic Selectie is geen uitzondering. Geef je oudere kat de smaakvolle traktatie die hij verdient met WHISKAS Pouch Senior Saus Classic Selectie, en geniet van de tevredenheid van een goed gevoede en gelukkige senior kat.

Gerelateerde producten