Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO DURAWISE Led durawise net l180b85cm-192l wwt

29,95

14 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

LUMINEO DURAWISE Led durawise net l180b85cm-192l wwt is een opvallend en veelzijdig verlichtingsaccessoire dat een magische sfeer toevoegt aan elke omgeving. Met een lengte van 180 centimeter en een breedte van 85 centimeter is dit verlichtingsnet voorzien van 192 warmwitte LED-lampjes die een sfeervol en gezellig licht verspreiden.

Het Durawise-ontwerp benadrukt de duurzaamheid en efficiëntie van de LED-verlichting. De warmwitte kleur zorgt voor een aangename en uitnodigende gloed, waardoor dit verlichtingsnet ideaal is voor zowel binnen als buiten. Het netontwerp maakt het eenvoudig om snel en gelijkmatig een groot oppervlak te verlichten, bijvoorbeeld een struik, muur of raam.

Dankzij het gebruik van energiezuinige LED-technologie en de Durawise-technologie, biedt dit LUMINEO verlichtingsnet niet alleen een warme en uitnodigende sfeer, maar ook een langdurige en kostenefficiënte verlichtingsoplossing. Het is geschikt voor verschillende decoratieve toepassingen, variërend van feestelijke decoraties tot het verfraaien van tuinen en buitenruimtes.

Er zit een timer op van 6 uur en hij heeft 8 verschillende functies. Deze verlichting werkt op 3x AA batterijen en deze gaan tot wel 30 dagen mee