Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

EVERLANDS Mini boom zak jute l90cm groen

14,95

21 op voorraad

Beschrijving

De “EVERLANDS Mini boom zak jute l90cm groen” is een charmante en compacte kerstboom die is ontworpen om een vleugje gezelligheid toe te voegen aan je kerstdecoratie. Met een hoogte van 90 centimeter en verpakt in een decoratieve jute zak, is deze mini-kerstboom perfect voor kleinere ruimtes, zoals tafelbladen, vensterbanken, of als aanvullende decoratie in je interieur.

Belangrijke kenmerken:

  1. Hoogte van 90 centimeter: Deze mini-kerstboom heeft een hoogte van 90 cm, waardoor hij compact en veelzijdig is. Hij past gemakkelijk op kleinere oppervlakken en is ideaal voor het toevoegen van een feestelijk accent aan verschillende delen van je huis.
  2. Jute zak: De boom is verpakt in een decoratieve jute zak, wat niet alleen zorgt voor een rustieke en natuurlijke uitstraling, maar ook een praktische en stijlvolle basis biedt voor de boom.
  3. Kleur groen: De boom heeft een klassieke groene kleur die doet denken aan traditionele kerstbomen. Deze kleur past goed bij diverse kerstdecoraties en thema’s.
  4. Natuurlijke uitstraling: De takken van de boom zijn ontworpen om een natuurlijke uitstraling te hebben, met een mix van groene tinten en realistische details. Dit draagt bij aan de authentieke kerstsfeer.
  5. Gemakkelijk te plaatsen: De mini-kerstboom is eenvoudig te plaatsen op elke gewenste locatie. Zet hem op een tafel, vensterbank, bureau of gebruik hem als aanvulling op je bestaande kerstdecor.

De “EVERLANDS Mini boom zak jute l90cm groen” biedt een praktische en stijlvolle oplossing voor wie op zoek is naar een compacte kerstboom met een natuurlijke uitstraling. De combinatie van de groene kleur, de jute zak en de realistische takken maken het een sfeervolle toevoeging aan je kerstversiering. Raadpleeg altijd de specifieke productinformatie van de verkoper of fabrikant voor aanvullende details.

Gerelateerde producten