Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LED BALKAARS 100X75MM WIT

5,95

15 op voorraad

Home & Styling_logo

Beschrijving

Een LED balkaars van 100×75 mm in helder wit is een eigentijdse en stijlvolle keuze voor verlichting in diverse settings. Met zijn slanke afmetingen van 100 bij 75 millimeter biedt deze kaars een moderne twist aan de klassieke kaarsvorm. Of het nu gaat om het verfraaien van je woonruimte, het creëren van een ontspannen sfeer of het toevoegen van een elegant accent aan speciale gelegenheden, deze LED balkaars in wit voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Het helder witte ontwerp geeft de kaars een frisse en tijdloze uitstraling, waardoor het gemakkelijk past in verschillende interieurstijlen. De LED-technologie zorgt niet alleen voor een veilige verlichtingsoplossing zonder vlam, maar biedt ook de mogelijkheid om de sfeer aan te passen met verschillende lichtintensiteiten. Hierdoor kun je de perfecte atmosfeer creëren voor elke gelegenheid.

Met een hoogte van 100 millimeter is deze LED balkaars een opvallend decoratief element dat zorgt voor een heldere en uitnodigende gloed. Geniet van de warmte en charme van kaarslicht zonder zorgen over druipend kaarsvet of brandgevaar. Deze witte LED balkaars combineert hedendaags design met praktische functionaliteit en biedt een duurzame en energiezuinige verlichtingsoplossing.

Gerelateerde producten