Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SPECIAL LIGHTS Microled bal d14h14cm rd/k.warm bo

14,95

2 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

LUMINEO SPECIAL LIGHTS Microled bal d14h14cm rd/k.warm bo is een prachtige en sfeervolle decoratieve bal die zowel compact als opvallend is. Met een diameter en hoogte van 14 centimeter is deze bal ideaal voor subtiele, maar effectieve decoratie voor binnens huis.

De specificatie “rd/k.warm” geeft aan dat de bal is uitgerust met microled-verlichting in een warme rode kleur, mogelijk met een bokeh-achtig effect. Deze warme gloed zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer, waardoor de bal perfect is voor het decoreren van speciale gelegenheden, feestdagen of als een stijlvolle toevoeging aan je dagelijkse interieur.

De microled-lampjes zijn subtiel geplaatst op de bal, waardoor een prachtig en diffuus lichteffect ontstaat. Dankzij het compacte formaat kan deze bal veelzijdig worden gebruikt als tafeldecoratie of als een accent op een plank.

Met de LUMINEO SPECIAL LIGHTS Microled bal d14h14cm rd/k.warm bo voeg je niet alleen een decoratief element toe, maar ook een bron van warm en sfeervol licht dat je ruimte verrijkt met een vleugje elegantie en gezelligheid, vooral met de opvallende rode kleur.

Dit decoratieve item werkt op batterijen en heeft 30 lampjes.

Gerelateerde producten