Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO SPECIAL LIGHTS Microled bal bo d20h20cm rd/k.warm

26,95

3 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

LUMINEO SPECIAL LIGHTS Microled bal bo d20h20cm rd/k.warm is een prachtige decoratieve bal die zowel stijl als warmte toevoegt aan je omgeving. Met een diameter en hoogte van 20 centimeter is deze bal perfect geschikt als een opvallend decoratiestuk binnens huis.

De specificatie “rd/k.warm” geeft aan dat de bal is voorzien van microled-verlichting in een warme rode kleur, mogelijk met een bokeh-achtig effect. Deze warme gloed creëert een gezellige en uitnodigende sfeer, waardoor de bal ideaal is voor het decoreren van speciale gelegenheden, feestdagen of gewoon als stijlvolle toevoeging aan je dagelijkse interieur.

De microled-lampjes zijn subtiel geplaatst op de bal, wat resulteert in een prachtig en diffuus lichteffect. Dankzij het compacte formaat is deze bal veelzijdig en kan hij dienen als tafeldecoratie of als een accent op een plank.

Met de LUMINEO SPECIAL LIGHTS Microled bal bo d20h20cm rd/k.warm voeg je niet alleen een decoratief element toe aan je ruimte, maar ook een bron van warm en sfeervol licht dat je omgeving verrijkt met een vleugje elegantie en gezelligheid, vooral met de opvallende rode kleur.

Dit decoratieve item werkt op batterijen en beschikt over 40 lampjes.

Gerelateerde producten