Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Cj zonnepitten 2.5kg

9,95

24 op voorraad

C.J. Wildbird Foods Europe B.V._logo

Beschrijving

Het CJ Zonnepitten 2.5 kg pakket is een smakelijke en voedzame traktatie voor vogels, ontworpen om hen van hoogwaardige energie te voorzien. Deze zonnepitten zijn geselecteerd vanwege hun hoge voedingswaarde, waardoor ze een ideale bron van energie zijn voor wilde vogels in je tuin.

De zonnepitten worden geleverd in een handige verpakking van 2.5 kg, wat betekent dat je een ruime hoeveelheid hebt om vogels gedurende langere tijd te voeden. Deze pitten zijn rijk aan gezonde vetten, eiwitten en vezels, waardoor ze een uitstekende voedingsbron zijn voor vogels, vooral tijdens de koudere maanden wanneer voedsel schaarser kan zijn.

Een bijkomend voordeel van deze zonnepitten is hun veelzijdigheid. Je kunt ze gemakkelijk aanbieden in voedersilo’s, voederhuisjes of op voedertafels. Bovendien zijn ze geliefd bij verschillende vogelsoorten, waaronder mezen, vinken, mussen en spechten, wat betekent dat je een gevarieerde groep vogels naar je tuin kunt lokken.

Wat dit product extra bijzonder maakt, is dat het vogels niet alleen van voedsel voorziet, maar ook een geweldige gelegenheid biedt om ze van dichtbij te observeren. Het is een genot om te zien hoe vogels zich tegoed doen aan deze voedzame zaden, en het biedt jou de kans om de natuur van dichtbij te ervaren.

In essentie biedt het CJ Zonnepitten 2.5 kg pakket niet alleen een energierijke traktatie voor vogels, maar ook een manier om je tuin tot een levendige en levendige vogelhabitat te transformeren. Geniet van het schouwspel van kleurrijke vogels die zich tegoed doen aan deze heerlijke pitten terwijl je bijdraagt aan het behoud van de lokale vogelpopulatie.