Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

BOON Voederhuis ribdak+voerplateau grijs

79,95

1 op voorraad

De Boon_logo

Beschrijving

Het BOON Voederhuis met Ribdak en Voerplateau in Grijs is een stijlvol en functioneel voederhuis dat is ontworpen om vogels in je tuin te lokken en hen van voedsel te voorzien. Dit voederhuis is vervaardigd door BOON, een gerenommeerd merk op het gebied van dierenbenodigdheden, en combineert praktische eigenschappen met een eigentijds ontwerp.

Het voederhuis heeft een robuuste constructie en is uitgevoerd in een grijze tint, waardoor het een moderne uitstraling heeft die moeiteloos opgaat in diverse tuinstijlen. Het dak van het voederhuis heeft een ribstructuur, wat niet alleen zorgt voor een visueel aantrekkelijk element, maar ook extra bescherming biedt aan vogels tijdens regenachtig weer.

Het voerplateau aan de onderkant van het voederhuis biedt vogels voldoende ruimte om te landen en van hun maaltijd te genieten. Met meerdere voeropeningen kunnen verschillende vogelsoorten tegelijkertijd eten, waardoor je een gevarieerd vogelgezelschap in je tuin kunt verwachten. Bovendien maakt het voerplateau het gemakkelijk om het voederhuis regelmatig bij te vullen, zodat je vogels altijd van voldoende voedsel kunt voorzien.

Dit BOON Voederhuis met Ribdak en Voerplateau in Grijs is niet alleen functioneel, maar ook een decoratieve toevoeging aan je buitenruimte. Het biedt een perfecte gelegenheid om van dichtbij van vogels te genieten terwijl ze zich tegoed doen aan hun maaltijd. Plaats het voederhuis op een goed zichtbare plek in je tuin en creëer een vogelvriendelijke omgeving waarin zowel jij als de vogels van de natuur kunnen genieten.

Gerelateerde producten