Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

Zaadsilo salzbrg vrknt l16b16h20cm

14,95

4 op voorraad

C.J. Wildbird Foods Europe B.V._logo

Beschrijving

De “Zaadsilo Salzburg” is een vogelvoederapparaat dat is ontworpen om vogels van zaden te voorzien, terwijl het ook een esthetische toevoeging is aan je tuin of buitenruimte. Met een afmeting van ongeveer 16 cm x 16 cm x 20 cm (lengte x breedte x hoogte) is deze zaadsilo compact en geschikt voor plaatsing op balkons, patio’s of in kleinere tuinen.

De zaadsilo heeft een robuuste constructie en is gemaakt van duurzaam materiaal, wat zorgt voor langdurig gebruik in verschillende weersomstandigheden. Het ontwerp van de silo is voorzien van kleine openingen waardoor vogels gemakkelijk bij de zaden kunnen komen terwijl ze worden beschermd tegen regen en ander ongunstig weer. Dit helpt om verspilling van voedsel te verminderen en zorgt ervoor dat de zaden schoon en droog blijven.

De “Zaadsilo Salzburg” is vaak voorzien van een handig ophangsysteem, waardoor je het gemakkelijk kunt bevestigen aan een tak, haak of ander ophangpunt. Hierdoor kun je het op verschillende hoogtes ophangen, afhankelijk van de vogelsoorten die je wilt aantrekken.

Dit vogelvoederapparaat is niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en vaak aantrekkelijke afwerking voegt het een vleugje schoonheid toe aan je buitenruimte. Het genieten van vogels die zich tegoed doen aan de zaden zal zeker een plezierige ervaring zijn voor vogelliefhebbers en natuurliefhebbers.

Gerelateerde producten