Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

VOGELBESCHERMING NEDERLAND Premium hi-energy mix 4l

9,95

11 op voorraad

Vogel bescherming nederland_logo

Beschrijving

De VOGELBESCHERMING NEDERLAND Premium Hi-Energy Mix is een krachtige en voedzame mix van zaden, noten en granen, speciaal ontworpen om wilde vogels van hoogwaardige voeding te voorzien. Deze mix is verrijkt met extra energierijke ingrediënten en is perfect geschikt voor het voeden van vogels, vooral in periodes waarin ze extra energie nodig hebben, zoals tijdens de wintermaanden of het broedseizoen.

Belangrijke kenmerken van de Premium Hi-Energy Mix zijn:

  1. Energieboost: Deze mix is rijk aan hoogwaardige oliën, vetten en eiwitten. Het biedt vogels een krachtige energieboost, essentieel voor hun dagelijkse activiteiten, warmtebehoud en groei.
  2. Variatie aan Ingrediënten: De mix bevat een divers assortiment zaden, noten en granen, waaronder zonnebloempitten, pinda’s, haver, en andere energierijke voedingsmiddelen. Deze variatie trekt verschillende vogelsoorten aan en biedt een uitgebalanceerd dieet.
  3. Hoogwaardige Kwaliteit: Alle ingrediënten zijn van premium kwaliteit en zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze vers en voedzaam zijn. Dit garandeert een hoge voedingswaarde voor tuinvogels.
  4. Geschikt voor Voedertafels en Voedersilo’s: Deze Hi-Energy Mix is veelzijdig en kan worden gebruikt op voedertafels of in voedersilo’s. Het is gemakkelijk toegankelijk voor vogels en kan op verschillende manieren worden aangeboden.
  5. Aantrekken van Diverse Vogelsoorten: Door de energierijke samenstelling trekt de Premium Hi-Energy Mix een breed scala aan vogelsoorten aan, zoals mezen, vinken, mussen, en zelfs spechten. Het creëert een levendige en actieve sfeer in uw tuin.

Het voeren van de VOGELBESCHERMING NEDERLAND Premium Hi-Energy Mix is een uitstekende manier om wilde vogels te ondersteunen, vooral wanneer ze extra energie nodig hebben. Het helpt hen niet alleen te overleven, maar ook te gedijen. Het biedt ook de gelegenheid om van dichtbij te genieten van de schoonheid en levendigheid van verschillende vogelsoorten in uw eigen tuin. Met deze energierijke mix creëert u een gastvrije omgeving waarin vogels kunnen gedijen en waar u kunt genieten van hun aanwezigheid gedurende alle seizoenen.