Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

SCENTCHIPS Geurwax 500g guilty pleasure

39,95

1 op voorraad

Scentchips_logo

Beschrijving

SCENTCHIPS Geurwax 500g Guilty Pleasure biedt een verrukkelijke en weelderige ervaring voor je zintuigen. Laat je verleiden door de weelderige geuren die deze geurwax met zich meebrengt. In een handige verpakking van 500 gram komen deze heerlijke waxblokjes die doordrenkt zijn met een onweerstaanbare combinatie van geuren, speciaal ontworpen om je huis te hullen in luxe en comfort.

De Guilty Pleasure-variant van SCENTCHIPS Geurwax betovert je met een bedwelmende mix van aroma’s. Denk aan romige vanille, verleidelijke karamel, rijke chocolade en warme, zachte tonen van exotische specerijen. Het is alsof je een luxe patisserie binnenstapt, waar de lucht gevuld is met de geur van vers gebakken lekkernijen. Deze geurwax creëert een warme en uitnodigende sfeer, perfect om jezelf te verwennen na een lange dag of om een bijzondere gelegenheid te vieren.

Gebruik de SCENTCHIPS Geurwax 500g Guilty Pleasure in een waxbrander om de blokjes te laten smelten en de betoverende geuren vrij te laten komen. Of het nu voor een gezellig avondje met vrienden is of voor een intiem moment voor jezelf, deze geurwax voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte. De verpakking is elegant en aantrekkelijk, waardoor het ook een perfect cadeau is voor iemand die je liefhebt.

Laat jezelf onderdompelen in de weelde van SCENTCHIPS Geurwax 500g Guilty Pleasure en geef toe aan deze heerlijke schuldige genoegens voor je neus, waardoor je huis wordt omgetoverd tot een oase van weelde en verfijning.

Gerelateerde producten