Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

MEZENBOL IN NET 4-SEIZOENEN EMMER A 14ST

7,95

29 op voorraad

De Boon_logo

Beschrijving

De MEZENBOL IN NET 4-SEIZOENEN EMMER A 14ST is een handige en voedzame traktatie voor tuinvogels gedurende alle seizoenen van het jaar. Deze emmer bevat 14 mezenbollen, elk verpakt in een netje, waardoor ze gemakkelijk op te hangen zijn in uw tuin, patio of balkon.

De mezenbollen zijn gemaakt van een rijke mix van zaden, granen en vetten, die een hoog gehalte aan energie en voedingsstoffen bevatten. Deze voedzame samenstelling voorziet vogels, vooral mezen, van de essentiële energie die ze nodig hebben om de dag door te komen, vooral tijdens koudere maanden wanneer voedsel schaarser is.

Het netje waarin elke mezenbol verpakt is, maakt het gemakkelijk om ze op te hangen aan takken, haken of voederstations. Dit maakt het aantrekkelijk voor vogels zoals koolmezen, pimpelmezen en andere kleine tuinvogels om van te genieten. Het bekijken van vogels die zich tegoed doen aan deze mezenbollen voegt niet alleen leven toe aan uw buitenruimte, maar biedt ook een plezierig schouwspel voor vogelliefhebbers.

Met MEZENBOL IN NET 4-SEIZOENEN EMMER A 14ST kunt u het hele jaar door genieten van vogels in uw tuin terwijl u hen helpt hun energiebehoefte te vervullen. Het voeren van deze mezenbollen creëert een gastvrije omgeving voor vogels en draagt bij aan het behoud van de natuurlijke biodiversiteit in uw omgeving.