Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

ESSCHERT DESIGN Standaard v/zweeds fakkel l28b32h40

19,95

23 op voorraad

ESSCHERT DESIGN_logo

Beschrijving

De ESSCHERT DESIGN Standaard voor Zweedse fakkel, met afmetingen van ongeveer 28 cm in lengte, 32 cm in breedte en 40 cm in hoogte, is een praktische en stijlvolle accessoire voor het branden van Zweedse fakkels in uw buitenruimte. Deze standaard biedt een stevige en veilige basis voor het plaatsen van Zweedse fakkels, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden ontstoken en gebruikt.

De Zweedse fakkel, een stam of stammetje dat in de vorm van een fakkel wordt gezaagd en wordt gebruikt als decoratieve en functionele lichtbron voor buiten, past perfect in deze standaard. De standaard is gemaakt van duurzaam materiaal en is ontworpen om stabiliteit te bieden, zelfs op oneffen ondergronden. Hierdoor kunt u Zweedse fakkels veilig en effectief branden, terwijl ze een warme en uitnodigende sfeer creëren.

Deze standaard is ideaal voor gebruik tijdens tuinfeesten, barbecue-avonden, kampeertrips of gewoon om een vleugje gezelligheid toe te voegen aan uw buitenruimte. Door de Zweedse fakkels in de standaard te plaatsen, kunt u genieten van een betrouwbare en decoratieve lichtbron zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het omvallen of verschuiven van de fakkel.

ESSCHERT DESIGN staat bekend om zijn hoogwaardige producten voor buitenleven en tuinieren, en deze standaard voor Zweedse fakkels is geen uitzondering. Het combineert functionaliteit en esthetiek en voegt een vleugje elegantie toe aan uw buitenomgeving, terwijl het u in staat stelt te genieten van de magische gloed van Zweedse fakkels.

Gerelateerde producten