Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

TRIUMPH TREE Kerstboom frst fr d99h120 newgr blw

84,95

7 op voorraad

Beschrijving

Het spijt me, maar de beschrijving die je hebt gegeven lijkt enigszins onvolledig of verward te zijn. “TRIUMPH TREE Kerstboom frst fr d99h120 newgr blw” bevat enkele afkortingen en termen die niet direct herkenbaar zijn. Ik zal proberen een beschrijving te geven op basis van de informatie die ik wel heb:

De TRIUMPH TREE Kerstboom “Frst Fr” met een diameter van 99 cm en een hoogte van 120 cm, gekenmerkt door de kleur “newgr” (nieuw groen) zou hoogstwaarschijnlijk een kunstmatige kerstboom zijn die ontworpen is om er natuurlijk uit te zien. Hier is een algemene beschrijving die je kunt verwachten:

  1. Afmetingen: De kerstboom heeft een diameter van 99 cm, wat de breedte van de boom aangeeft, en een hoogte van 120 cm, wat de totale lengte van de boom vanaf de onderkant tot de bovenkant aangeeft.
  2. Kleur: “newgr” suggereert mogelijk een nieuwe groene kleur, wat kan duiden op een moderne tint groen. “blw” zou kunnen verwijzen naar blauw, hoewel het ongebruikelijk zou zijn om een kerstboom in het blauw te hebben. Mogelijk is er een misverstand in de beschrijving.
  3. Materiaal: Aangezien het waarschijnlijk een kunstmatige kerstboom is, is deze gemaakt van hoogwaardige materialen zoals PVC (polyvinylchloride) voor de takken en mogelijk een metalen frame voor de structuur.
  4. Natuurlijke uitstraling: De TRIUMPH TREE “Frst Fr” is ontworpen om er zo natuurlijk mogelijk uit te zien, met realistisch ogende takken en naalden, zodat het de sfeer van een echte kerstboom creëert.
  5. Montage: De kerstboom kan mogelijk bestaan uit afzonderlijke secties die eenvoudig in elkaar kunnen worden gezet voor montage, en mogelijk voorzien zijn van takken die naar beneden moeten worden geklapt om een volle uitstraling te verkrijgen.
  6. Herbruikbaar: Omdat het een kunstmatige kerstboom is, kan deze elk jaar opnieuw worden gebruikt, waardoor het een duurzame en kosteneffectieve keuze is voor meerdere kerstseizoenen.
  7. Decoratiemogelijkheden: De kunstmatige kerstboom biedt een stabiele basis voor het ophangen van kerstdecoraties, ornamenten en lichtjes.