Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

SUPREME Selective guinea pig 3kg

21,50

2 op voorraad

Beschrijving

Supreme Selective Guinea Pig in een verpakking van 3 kg is een hoogwaardige voeding speciaal ontwikkeld voor cavia’s. Deze complete en uitgebalanceerde voeding biedt een rijke mix van voedingsstoffen die essentieel zijn voor de gezondheid en het welzijn van je cavia. De brokjes zijn verrijkt met vitamine C, wat bijzonder belangrijk is voor cavia’s omdat ze dit zelf niet kunnen aanmaken, en helpen bij het voorkomen van een tekort.

De voeding bevat een optimale combinatie van vezels, vitaminen, en mineralen die bijdragen aan een gezonde spijsvertering, een sterke weerstand en een gezonde vacht. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals Timothy-gras, zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, en helpen bij het bevorderen van een gezonde tandontwikkeling en het voorkomen van overgewicht.

Met een verpakking van 3 kg heb je voldoende voorraad om je cavia’s dagelijks te voorzien van een voedzame maaltijd die bijdraagt aan hun algehele gezondheid en vitaliteit. Supreme Selective Guinea Pig biedt je cavia een smakelijke en verantwoorde voeding die afgestemd is op hun specifieke voedingsbehoeften.

Gerelateerde producten