Vandaag open van 09:00 - 18:00
7 dagen per week geopend
Gratis af te halen in onze winkels

LUMINEO DURAWISE Led durawise buxusnet d80cm128l ww

24,95

31 op voorraad

Lumineo_logo

Beschrijving

LUMINEO DURAWISE
Het Durawise buxusnet is een prachtig verlichtingsnet dat is ontworpen om je buitenruimte te transformeren met een warme en uitnodigende gloed. Met een indrukwekkende diameter van 80 centimeter en 128 warm-witte LED-lampjes, biedt dit Durawise buxusnet een stijlvolle en energiezuinige verlichtingsoplossing.

De Durawise-technologie benadrukt de duurzaamheid en efficiëntie van de LED-verlichting. De warm-witte kleur creëert een gezellige sfeer en maakt dit buxusnet ideaal voor het verfraaien van planten, struiken of andere elementen in je tuin.

Met het ruime formaat van het buxusnet kun je grotere oppervlakken gemakkelijk verlichten, waardoor het perfect is voor het creëren van een feestelijke ambiance tijdens de feestdagen of het toevoegen van een vleugje elegantie aan je tuin. Het buxusnet is eenvoudig te installeren en biedt een veelzijdige decoratieve optie voor diverse buitenomgevingen.

Dankzij het gebruik van energiezuinige LED-technologie en de Durawise-functie is dit LUMINEO Durawise buxusnet niet alleen stijlvol, maar ook kostenefficiënt en duurzaam. Voeg een vleugje magie toe aan je buitenruimte met dit prachtige verlichtingsnet.

Er zit een timer op van 6 uur en hij heeft 8 verschillende functies. Deze verlichting werkt op 3x AA batterijen en deze gaan tot wel 30 dagen mee

Gerelateerde producten